Doğu'da Kar Yağışı Ve Sağanak

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 2 dereceyle Kars'ta ölçüldü, bölgede kar yağışı ve sağanak uyarısı yapıldı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 2 dereceyle Kars'ta ölçüldü, bölgede kar yağışı ve sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sistemi altında bulunan bölgede, sağanak etkili olurken, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Gece en düşük hava sıcaklıkları Erzurum'da sıfır, Ağrı'da 1, Iğdır'da 8, Erzincan'da 6, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 2 ve Ardahan'da 1 derece kaydedildi. Günün en yüksek hava sıcaklıkları Iğdır'da 17, Erzurum'da 10, Erzincan'da 13, Ardahan, Ağrı ve Kars'ta ise 6 derece olması tahmin ediliyor. Kar kalınlıkları Kars'ta 1, Ağrı'da 21, kayak merkezlerinde ise Palandöken'de 40, Konaklı'da 83 ve Cıbıltepe'de 31 santimetre ölçüldü. Meteoroloji yetkilileri, etkili olacak yağışların türlerine göre vatandaşların daha dikkatli olması uyarısında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: