Doğu'da Kış

Etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 7, Bitlis'te 22 ve Muş'ta 39 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 7, Bitlis'te 22 ve Muş'ta 39 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, il genelinde halen ulaşıma kapalı bulunan 7 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince başlatılan karla mücadele çalışmasının arılıksız devam ettiği belirtildi.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise Van-Bahçesaray karayolu haricinde bölgedeki tüm yolların açık olduğunu kaydetti.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri de Van, Hakkari ve Bitlis'te havanın parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli olduğunu, Muş'ta ise çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

-Bitlis, Muş-

Etkili olan kar yağışı ve tipi sonrası Bitlis'te 22, Muş'ta ise 39 köyle halen ulaşım sağlanamadığını dile getiren yetkililer, yolların açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin başlattığı çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Yetkililer, hava sıcaklığındaki artışa bağlı yaşanabilecek çığ olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Muhabir: Ekip / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: