Doğu'da Kış

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 21, Bitlis'te 9 ve Muş'ta 10 köy yolunda halen ulaşım sağlanamıyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 21, Bitlis'te 9 ve Muş'ta 10 köy yolunda halen ulaşım sağlanamıyor.

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, il genelinde ulaşıma kapalı bulunan 21 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince başlatılan karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Van ve Hakkari genelinde havanın çok bulutlu olacağını bildirerek, öğle saatlerinden itibaren aralıklarla kar yağışı beklendiğini söyledi.

Bitlis ve Muş'ta da öğle saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı beklendiğine değinen yetkililer, bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı yaşanabileceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bitlis'te 9, Muş'ta ise 10 köyle ulaşım sağlanamazken, her iki ilde başlatılan karla mücadele çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

Muhabir: Ekip / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: