Doğu'da Sibirya Soğukları Sürüyor: Göle Eksi 27.3

Nursima KESKİN/ ERZURUM, Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Sibirya yüksek basıncı bir süre daha Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdürecek.

Nursima KESKİN/ ERZURUM, Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Sibirya yüksek basıncı bir süre daha Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdürecek. Dün gecenin en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan'ın Göle ilçesinde 27.3, Erzurum'un Tekman ilçesinde 24, Ardahan'da 23, Kars'ta 20, Ağrı'da 19, Erzurum'da 14, Muş'ta 10, Erzincan'da 9, Iğdır'da 2 dereceyi buldu. Kent merkezlerindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 44, Muş'ta 38, Kars'ta 25, Erzurum'da 23, Ardahan'da 20 santim olurken Sarıkamış Kayak Merkezi'nde 140, Konaklı Kayak Merkezi'nde 118, Palandöken Kayak Merkezi'nde 106 santim olarak ölçüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: