Doğu’da sıcaklıklar mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek

Doğu Anadolu’da hava sıcaklığı gece sıfırın altında 6 dereceye düştü.

Doğu Anadolu’da hava sıcaklığı gece sıfırın altında 6 dereceye düştü. Bölgede gün içerisindeki sıcaklıklar mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 6 dereceyle Ardahan’ın Göle ilçesinde ölçüldü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Sıcaklığın, mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 6 dereceyle Ardahan’ın Göle ilçesinde kaydedildi.
Gece il merkezlerindeki en düşük hava sıcaklığı ise Ardahan’da sıfırın altında 3, Kars ve Ağrı’da sıfır, Erzincan’da 1, Erzurum’da 2, Iğdır’da 6 derece olarak derece ölçüldü.
Gün içinde en yüksek sıcaklıkların da Iğdır’da 24, Erzincan’da 23, Ağrı’da 21, Kars’ta 20, Erzurum ve Ardahan’da 19 derece olması öngörülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz