Doğu’da Soğuk Hava

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışının ardından soğuk hava etkisini artırdı. Bölgede gece en düşük hava...

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışının ardından soğuk hava etkisini artırdı. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’da eksi 25 derece olarak kaydedildi.

Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’da eksi 25 derece oldu. Bölgedeki diğer illerde ise; Erzurum’da eksi 14, Erzincan’da eksi 8, Kars’ta eksi 23, Iğdır’da eksi 5 derece.

Günün beklenilen tahmini sıcaklık değerleri de; Erzurum’da eksi 7, Erzincan’da 6, Kars’ta eksi 5, Ağrı’da eksi 8, Ardahan’da eksi 7 ve Iğdır’da 8 derece.

Reklam
Reklam

Soğuk hava nedeniyle Erzurum’da bugün sabah saatlerinde mazotlu araçlar çalışmazken ev ve işyerlerinin camları buz tuttu.

Atatürk Üniversitesi kampusunda yapılan hurda otomobillerin buz sanatına dönüşmesi de vatandaşların fotoğraf çektirme mekanı haline geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: