Doğum gününde öldürüldü

İzmir'de doğum gününde arkadaşlarıyla alkol alan Uğur Esen, çıkan tartışma sonrası bıçaklanarak öldürüldü.

İzmir'de doğum gününde arkadaşlarıyla alkol alan Uğur Esen, çıkan tartışma sonrası bıçaklanarak öldürüldü.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, doğum gününde, dün (cumartesi) akşam saatlerinde, 19 yaşındaki Uğur Esen, arkadaşlarıyla biraraya gelerek alkol aldı.

Bugün (pazar) Pınarbaşı'nda düzenlenecek otomobil yarışlarına katılacakları öğrenilen gençler, Çamdibi Semti 2'inci Sanayi Sitesi'nde bir oto tamircisinde sohbet ederken, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası bir arkadaşı eline geçirdiği tornavida ile Esen'i göğüs boşluğundan yaraladı.

Reklam
Reklam

Saat 23.30 sıralarında otomobil ile Ege Üniversitesi'ne kaldırılan Esen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Esen'in 7 arkadaşını emniyete götürdü. Tornavida ile kimin Esen'in yaraladığının araştırıldığı kaydedilirken, Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: