Doğum gününden dönen avukat kazada öldü

Antalya'da nişanlısının annesinin doğum günü partisinden dönen 25 yaşındaki avukat kazada hayatını kaybetti, araçta bulunan üç kişi ise yaralandı.

ANTALYA (İHA)- Edinilen bilgiye göre, dün gece nişanlısı Irmak Ecem Özpolat'ın (25) annesi Hatice Özpolat'ın doğum günü partisinden dönen Azerbaycanlı Avukat Emin Murodova (25) yönetimindeki 07 AZC 27 plakalı otomobil Bülent Ecevit Bulvarı'nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı.

Yol kenarına savrulan araç kaldırımda bulunan beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kaza yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi kısa sürede ulaştı. Araçtan fırlayan ve ağır yaralanan Irmak Ecem Özpolat'ın kardeşi Fırat Kamil Özpolat (14) ile ablası, iki ayrı ambulansla Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hurda haline gelen aracın arka koltuğunda sıkışan 34 yaşındaki Rövşan Zarbaliyev için itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri seferber oldu. Yarım saat süren çalışmanın ardından Zarbaliyev araçtan çıkarılarak Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan ve otomobil içerisinde sıkışan sürücü Emin Murodova ise kaza yerinde öldü.

Anahtar Kelimeler: