Doğum tarihleri hiç unutulmayacak

Bütün dünyada devam eden 11.11.2011 etkinliğine Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde dünyaya gelen iki bebekte katıldı. Yüz...

Bütün dünyada devam eden 11.11.2011 etkinliğine Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde dünyaya gelen iki bebekte katıldı. Yüz yılda bir yaşanan bu özel tarihte hayata gözlerini açan bebeklerin anneleri, "Anne olmak güzel, böyle bir günde anne olmakta anlamlı.” diye konuştu.
11.11.2011'de nikah salonlarında ve hastanelerde doğum servislerinde yoğunluğu artırdı. Özel günlerini bu özel tarihle kalıcı hale getirmek isteyenler, bugün önemli işlere imza attı. İlk kez anne olan Berin Şimşek, Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde 11.11.2001 tarihinde ve saat 11’00'da bir kız bebek dünya getirdi. Hamilelik sürecinde aklında böyle bir gün geçmediğini belirten genç anne, “Çok güzel oldu. Unutulmayacak bir tarih. Böyle olunca çok sevindim.” dedi. Baba Şimşek ise, “Son zamanlarda doğumun bu tarihe denk gelebileceği ortaya çıktı. Biz de neden olmasın dedik. Böyle bir günde baba olmak güzel.” şeklinde konuştu.
Yüz yılda bir gelen bu özel tarihte ikinci kez anne olan Çiğdem Ateş ise bu tarihi özellikle istediğini belirtti. Kız çocuktan sonra erkek bebek sahibi olan Ateş, “Doğum bu tarihe yakındı, bende bugün olsun istedim. Anne olmak her zaman güzel, bu tarihte olması da güzel oldu.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz