"Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası" Edirne'de Konser Verdi

Türkiye'nin ilk ulusal çocuk senfoni orkestrası Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Notalar

Türkiye'nin ilk ulusal çocuk senfoni orkestrası Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Notalar Müzikali" projesi ile Edirne'de sahne aldı.

Balkan Kongre Merkezi'nde sanatseverlerle buluşan genel müzik direktörlüğünü Prof. Dr. Rengim Gökmen'in yaptığı orkestra Sergei Prokofiev'den Romeo ve Juliet, Aleksandır Borodin'den Poloveç dansları, Antonin Dvorak'tan Slav dansları ile Mozart'tan Türk Marşı gibi 10 ünlü eseri seslendirdi.

"Toplumu oluşturan her farklı bireyin bir bütünü oluşturması" temasıyla sahnelenen ve 7 notanın 7 farklı karakter tarafından canlandırıldığı müzikalde, notalar oyuncu Serhan Arslan-ın skeçleriyle eğlenceli bir dille anlatıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: