Doğuş’la Tüm Disko Tek Yürek Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde özel bir clup te sahne alan Doğuş yerli yabancı turistlere hep bir...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde özel bir clup te sahne alan Doğuş yerli yabancı turistlere hep bir ağızdan ‘şehitler ölmez vatan bölünmez”dedirti.

Dün gece Gümbet barlar sokağında bulunan paşa clup te sahne alan Ünlü ses sanatçısı Doğuş şarkıları ile hayranlarını coşturdu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde yerli ve yabancı turistler hep bir ağızdan şehitler ölmez vatan bölünmez dedi. Hayranlarına seslenen Doğuş çok acı günler yaşandığını belirterek “çok olumsuz şeyler yaşıyoruz bu kadar sesin arasında hep bir ağızdan Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek burayı inletelim”dedi. Daha sonra eğlenmeye gelen yabancı turistlerle birlikte herkez Şehitler ölmez vatan bölünmez dedi. Daha sonra şarkılarını seslendiren Doğuş hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Bu aradan bayramın 3’cü günü sahne alacak olan birçok sanatçı ise sahneye çıkmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: