Doğuyaka Ve Güzeloba Mahallelerine Sıcak Asfalt Döküldü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Doğuyaka ve Güzeloba mahallelerinde çalışma başlatan Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,...

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Doğuyaka ve Güzeloba mahallelerinde çalışma başlatan Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplamda 5.1 kilometrelik alanı sıcak asfaltla kapladı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Doğuyaka ve Güzeloba mahallelerinde toplam 5,1 kilometrelik sıcak asfalt dökümü yaptı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Doğuyaka ve Güzeloba mahallelerindeki bazı sokaklarda sıcak asfalt çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan son çalışmalar ile her iki mahallede asfalt sorunun giderildiğini belirten Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, “Alt yapısı tamamlanan imar yollarının asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlıyoruz. Asfalt çalışmasını Güzeloba Mahallesi’nin diğer sokaklarında da sürdüreceğiz. Bu mahalledeki çalışmanın tamamlanmasının ardından ekipler Kızıltoprak Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başlayacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: