DOHAYKO'dan, Mersin'deki Hayvan Bakım Evinde Inceleme

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Genel Başkan Yardımcısı ve Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, Mersin'deki

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Genel Başkan Yardımcısı ve Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, Mersin'deki hayvan bakım evinde incelemelerde bulundu.

Çıtrık, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin'deki hayvan hakları aktivistleri Mustafa Aral ve Yasemin Açık'la bakım evinde incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

İncelemeler sonrasında bakım evinde bir takım değişikliklerin yapılması gerektiğini tespit ettiklerini belirten Çıtırık, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Küçük bölmeler büyüyecek, ameliyathanede tadilat olacak, terier bölmeleri bahçelere açılacak, yavrulu bölmeler daha hijyenik hale getirilecek. Barınakta özellikle terrier bölmelerinin önündeki yeşil bölümlerin yaşam alanına katılması konusunda mutabık kalındı. Gerek veteriner hekimleri gerekse yardımcı personeli ile Türkiye'deki en başarılı ekiplerden birinin bulunduğu bakım evi, fiziki koşulları da düzeldiğinde tüm yurda örnek hale gelecek."

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: