Doktor Civanım filmi gerçek oldu

Raşit Sünetci'nin Bilecik Belediyesindeki bir çalışanın sahte diploma kullandığına ilişkin sorularına karşılık Başkan Yağcı'dan jet cevap geldi.

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci'nin Bilecik Belediyesindeki bir çalışanın sahte diploma kullandığına ilişkin sorularına karşılık Başkan Yağcı'dan jet cevap geldi.

Raşit Sünetci'nin Soruları

1- Bilecik Belediyesinde Sahte Diploma Olayı Doğrumu ?

2- Doğru ise bu zamana kadar niçin fark edilmedi ?

3- Bu Sahte Diploma olayı doğru ise, Bilecik Halkının can kaybına yol açıcak birçok projeye imza atıldığı söyleniyor. Bunun sorumlusu kim olacak ?

4- Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı bu konu hakkında ne cevap verecek ?

Reklam
Reklam

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere 6495 sayılı sözleşmeli personele kadro verilmesine dair yasa kapsamında belediyemiz sözleşmeli personeline de kadro ihdas edilmiştir. Bu çalışmalar esnasında sözleşmeli personellerimizden birinin lisans diplomasının sıhhati ile ilgili şüpheye düşülmüş ve personelden belgenin aslını ibraz etmesi istenilmiştir. Personel tarafından belge aslı ibraz edilmediği gibi bu konuda çelişkili beyanlarda bulunulmuştur. Bunun üzerine, diplomanın sahte olma ihtimaline binaen belediyemizce gerekli idari tahkikat başlatılarak personelin iş akdi feshedilmiş; aynı zamanda konunun hukuki ve cezai boyutuyla değerlendirilmesi amacıyla Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Soruşturmanın gizliliği ve selameti açısından yargıya intikal eden bu konuyla ilgili başka açıklama yapılmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: