Doktor Muayene Odasında Ölü Bulundu

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, Olay, dün öğleden sonra Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan özel bir tıp merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, muayene odasına giren

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, Olay, dün öğleden sonra Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan özel bir tıp merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, muayene odasına giren tıp merkezi görevlileri, koltuğunda oturan Dr. Hüseyin Özöğretmen’i hareketsiz görünce acil görevlilerinden yardım istedi.
Odaya giren sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Dr. Özöğretmen'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Dr. Hüseyin Özöğretmen'in masasında bulduğu bazı ilaçlara el koydu.
Cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya gönderilen Dr. Hüseyin Özöğretmen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: