Doktor Ve Sağlık Çalışanına Saldırı Iddiası

Adana'da özel bir hastanede, kalp ameliyatı sonrası yaşamını yitiren hastanın yakınının, operasyonu gerçekleştiren doktor ile bir sağlık çalışanını darp ettiği

Adana'da özel bir hastanede, kalp ameliyatı sonrası yaşamını yitiren hastanın yakınının, operasyonu gerçekleştiren doktor ile bir sağlık çalışanını darp ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Özel Ortadoğu Hastanesinde kalp ameliyatı sonrası yaşamını yitiren bir hastanın yakınının, operasyonu gerçekleştiren doktorlardan kalp damar cerrahi uzmanı Dr. Zeynel Duman ve bir sağlık görevlisini yumrukla darp ettiği kaydedildi.

İsmi açıklanmayan saldırgan hakkında, doktor ve sağlık görevlisinin şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Adana-Osmaniye Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Halit Atik, yaptığı açıklamada, sağlık emekçilerinin uğradığı şiddet olaylarına her geçen gün bir yenisi eklendiğini belirtti.

Dr. Zeynel Duman'ın darp edilmesini şiddetle kınadıklarını ifade eden Atik, "Hekime şiddet vakalarını artık duymak istemiyoruz. Bu tür saldırıların sonu gelsin artık. Biz hekimler yaşanan her olaydan sonra hastalara temkinli yaklaşıyor ve korkuyoruz. Korkuyla yapılan bu meslek ile nasıl sağlıklı hizmet vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: