Doktora Hakaret Eden Veli 6 Bin 80 TL Para Cezasına Çarptırıldı

Zonguldak'ta, okula gitmeyen kızı için istediği raporu vermeyen doktora hakaret eden veli, 6 bin 80...

Zonguldak'ta, okula gitmeyen kızı için istediği raporu vermeyen doktora hakaret eden veli, 6 bin 80 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Zonguldak 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen olay şöyle gelişti: Anne S.C., geçtiğimiz nisan ayında Sendika Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek, öğrenci olan kızı için rapor istedi. Dr. Nurşen Kelez, velinin kızı için istediği rapor talebini kabul etmedi. Raporun verilmemesine öfkelenen S.C., Dr. Kelez’e hakaret ederek, ‘sen ne biçim doktorsun, neye yararsın, dinsizsin’ sözlerini sarf etti. Diğer hastaların da tanık olduğu olay üzerine Dr. Kelez, S.C.’den şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Olayı, 'şerefe karşı işlenen suçlar' kapsamında değerlendiren mahkeme, S.C.’yi, 6 bin 80 lira para cezasına çarptırdı. Hakim, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: