Doktora Hakarete Para Cezası

BURSA (AA) - Mudanya Devlet Hastanesi'nde görevli doktora hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanığa 7 bin lire para cezası verildi.

Mudanya Devlet Hastanesi'nde görevli doktora hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanığa 7 bin lire para cezası verildi. Dr. İlker Şahin'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Ekrem K, Mudanya Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davanın sonucunda, 7 bin lira para cezasına çarptırıldı. Dr. Şahin, kararın ardından yaptığı açıklamada, 10 yıldır genel cerrah olarak görev yaptığını, 4 yıldır da Mudanya Devlet Hastanesi'nde bu görevi sürdürdüğünü belirtti. Doktorlara yapılan hakaret ve iftiranın kimsenin yanına kalmayacağını ifade eden Şahin, çıkan sonuçtan tüm doktorlar adına memnun olduğunu kaydetti. Geçen yıl eylül ayında, hastanede beklediği sırada Dr. Şahin'e hitaben "Yarım saattir burada bekliyoruz, kafanıza göre hasta alıyorsunuz. Doktor para alacak, onun için ameliyata gidiyor, bizi de sonra muayene ediyorlar" iddiasında bulunduğu gerekçesiyle Ekrem K. hakkında hakaret davası açılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: