Doktorlar, Insanlık Tarihinin En Eski Şehri Kudüs'ü Gezdi

Malatya Sağlıkçılar Derneği (SADER) üyesi sağlık çalışanları dünyanın en eski şehirlerinden biri olarak bilinen Kudüs’ü...

Malatya Sağlıkçılar Derneği (SADER) üyesi sağlık çalışanları dünyanın en eski şehirlerinden biri olarak bilinen Kudüs’ü gezdi.

Sağlıkçılar Derneği Başkanı Dr. Necmeddin Gürbüz, stresli bir iş hayata geçiren tıp dünyası çalışanları için motivasyonu artırmak, hekimler arası iletişimi güçlendirmek amacıyla zaman zaman farklı şehirlere geziler düzenlediklerini belirtti. Son olarak yeryüzünde ilk kurulan kentlerden biri olan Kudüs’e gezi programı düzenlediklerini anlatan Gürbüz, 16 kişinin katıldığı 3 gün süren gezi boyunca El Halil, Eriha, Beytüllahem, Yafo ve Tel Aviv şehirlerinin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ettiklerini ifade etti.
Gürbüz, ”Dernek olarak yıl boyunca hem yurt içi hem de yurt dışı gezi programları organize ediyoruz. Toplumla iç içe oluyoruz ve toplumun yararına olan her güzelliği destekliyoruz. Sağlık çalışanlarının kaynaşması, moral değerlerinin ve motivasyonlarının artması adına bu tür geziler verimli olmaktadır. Sağlık çalışanları olarak, ilimizin kalkınması ve gelişmesi, insanımızın huzur ve mutluluğunu adına çalışmalar yapmak için daha fazla çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışanlarımızı daha etkin ve verimli hale getirmek için bundan sonra da çeşitli etkinlikler yapacak faaliyetler gerçekleştireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kudüs gezisinin çok faydalı geçtiğini dile getiren Gürbüz, “Kudüs tarihteki en eski şehirlerdendir. Yıllarca Müslüman toplumların elinde kalan şehir 1917’de İngilizlerin daha sonrada İsrail’in kontrolüne geçmiş. Birçok medeniyete beşiklik eden şehri gezmek görmek bizim için çok farklı bir kazanım oldu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz