Doktorlar konser verecek

Samsun'da faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER), 14 Mart Tıp Bayramı’nda münasebetiyle bir konser...

Samsun'da faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER), 14 Mart Tıp Bayramı’nda münasebetiyle bir konser düzenleyecek. Konserde dernek üyesi doktorlar hem çalacak hem de türkü söyleyecek.

SAYMER Başkanı ve Özel Mediva Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Nimet İğci, dernek olarak bir meslek örgütü olmadıklarını, amaçlarının doktorların hayır işlerinde yarışmasına vesile olmak istediklerini söyledi. 14 Mart Tıp Bayramı’nda sıradan hale gelen otel salonlarındaki eğlenceli kutlamaların bir kısım doktorlara hitap ettiğini kaydeden SAYMER Başkanı İğci, “Biz dernek üyesi doktor arkadaşlarımızla oturup proje üretme anlamında beyin jimnastiği yaptık. Arkadaşların 5 tane önerisi oldu. Tüm doktorları ve halkımızı kapsayacak olan Türk Sanat Müziği Konseri önerisi öne çıktı. Ama normal bir konserden ziyade sanatçı doktorların çalıp söylediği bir konser olmasını arzu ettik. Bu anlamda müzik ile uğraşan meslektaşlarımıza önerimizi sunduğumuzda seve seve kabul ettiler.” dedi.

Reklam
Reklam

14 Mart Tıp Bayramı’nda Tabipler Odası’nın her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik düzenleyeceğini kaydeden İğci, kendilerinin düzenlediği konserin alternatif bir kutlama olarak algılanmaması gerektiğini vurguladı. Bu algının yanlış olduğunu kaydeden Uzmanı Dr. Mehmet Nimet İğci, “Canik Kültür Merkezi’nde 9 Mart Cuma günü saat 19.30’da etkinliğimizin açılış konuşmasını Samsun Tabip Odası Başkanı Yard. Doç. Dr. Mithat Günaydın yapacak. Buradan da anlaşılacağı üzere bizim etkinliğimiz kesinlikle tabip odasına alternatif bir etkinlik değil.” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: