Doktoru bıçaklayarak öldürdü

Fatih'te özel bir hastanede doktor olarak çalışan Teyfik İlker İzmirlioğlu, evine çağırdığı arkadaşı Savaş Tarkan tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Tarkan, ilk ifadesinde doktor arkadaşını kendisiyle ilişki kurmak istemesi nedeniyle öldürdüğünü iddia etti.
Edinilen bilgiye göre, Savaş Tarkan Bakırköy'de kız arkadaşıyla görüştükten sonra 10 yıllık arkadaşı İzmirlioğlu'nu arayarak kendisinde kalmak istediğini belirtti. Doktor arkadaşının kabul etmesi üzerine Kartaltepe Mahallesi Terakki Caddesi'nde bulunan eve bira alarak giden Tarkan ve İzmirlioğlu gece geç saatlere kadar alkol aldı. Alkolün de etkisiyle tartışan arkadaşlardan Savaş Tarkan ev sahibi doktor İzmirlioğlu'nu vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. 02:30 sıralarında kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese giden Bakırköy Osmaniye Polis Merkezi ekipleri kapısı kilitli olan dairenin mutfak penceresinden kanlar içerisinde bir kişinin yerde yattığını gördü.Çilingir çağırarak eve giren polis ekipleri yerde yarı çıplak kanlar içerisinde yatan kişinin doktor İzmirlioğlu olduğunu belirledi. Daireyi araştıran polis ekipleri diğer bir odada koltukta şok geçirerek oturan Tarkan ile karşılaştı. Tarkan gözaltına alınarak Osmaniye Polis Merkezi'ne götürülürken İzmrlioğlu'nun cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Tarkan'ın polis merkezindeki ilk ifadesinde İzmirlioğlu'nun kendisine masaj yaptırdığını belirterek 'Masaj yaparken beni ilişkiye zorladı. Tartışınca da mutfağa gittim. Benim arkamdan mutfağa Teyfik'de geldi. Eline aldığı ekmek bıçağıyla bana saldırmak istedi.Boğuşma sırasında bıçağı elinden alarak gelişi güzel sallamaya başladım. Zaten kapıyı da kilitlemişti. Polisler de içeri çilingir aracılığıyla girdiler" dediği öğrenildi.
İfadesinin alınmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne gönderilen Savaş Tarkan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DHA