doktorun burnunu kırdılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Dr. Murat Karadeniz’e (39) saldıran kimliği belirsiz 2 kişi, sokağın elektriğini kesip, Dr. Karadeniz'in burnunu kırdı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Dr. Murat Karadeniz’e (39) saldıran kimliği belirsiz 2 kişi, sokağın elektriğini kesip, Dr. Karadeniz'in burnunu kırdı. Dr. Karadeniz Özel Şifa Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Çorlu Kâzimiye Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı Caddesi'nde bulunan Özel Deva Diyaliz Merkezi'nde çalışan Dr. Murat Karadeniz, akşam iş çıkışı sonrasında evine girmek için işten çıktı. Arabasını park ettiği Serpicioğlu İlkokulu otoparkına geldiğinde yanına yaklaşan 1 kişi, Dr. Karadeniz'den çakmak istedi. Bu kişiye çakmağı olmadığını söyleyen Karadeniz otomobiline binmek isterken, bu kişinin saldırısına uğradı. Daha sonra 1 kişi daha gelerek Dr. Karadeniz’e vurmaya başladı. Dr. Bağırarak yardım istemesi üzerine saldırganlar olay yerinden koşarak kaçtı. Kendi imkânları ile Özel Şifa Hastanesi'ne giden Dr. Karadeniz’in yapılan ilk müdahalesinin ardından burnunun kırıldığı belirlendi. Dr. Karadeniz’in kırılan burnu ameliyat edildi.

Reklam
Reklam

Olayın planlı yapıldığını tahmin ettiğini söyleyen Dr. Murat Karadeniz, "Diyaliz Merkezi'nden çıktım, Aracıma doğru giderken ‘tak’ diye bir ses duydum ve o anda sokağın elektrikleri kesildi. Aracımın yanına gittiğimde de bu olay başıma geldi. Saldırının planlı yapıldığını düşünüyorum. Saldırganlardan şikâyetçi oldum." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: