Doktorun tek kişilik gösterisi hastane çalışanlarını kahkahaya boğdu

Mardin Özel Park Hastanesi’nde görev yapan dâhiliye uzmanı Dr. Serkan Besli, yaptığı tek kişilik gösteri...

Mardin Özel Park Hastanesi’nde görev yapan dâhiliye uzmanı Dr. Serkan Besli, yaptığı tek kişilik gösteri ile izleyenleri gülmekten kırdı, geçirdi. Daha önce görev yaptığı hastanelerde tanık olduğu komik olayları paylaşan Besli'nin yaklaşık bir saat süren gösterisi hastane personelinin beğenisini kazandı.
Hakkâri Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yaptığı mecburi hizmetten sonra 15 gün önce Mardin’de göreve başlayan Dr. Besli, hastanenin konferans salonunda düzenlediği ‘Gülme Krizi’ adlı şovuyla, hastanedeki doktor, hemşire, temizlik görevlisi ve memurları kahkahaya boğdu.

Reklam
Reklam

4 DİLDE TİYATRO GÖSTERİMİNE HAZIRLANIYOR
Dr. Serkan Besli, Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yaptığı hastanelerde kurduğu ekiple hem tiyatro hem de stand-up gösterileri yaptığını söyledi.
Yüksekova Devlet Hastanesi'nde iki yıllık mecburi hizmetten sonra Mardin’de özel hastanede göreve başladığını kaydeden Besli, ”Hastanedeki stand-up gösterileriyle sınırlı kalmayacağım. Hastane çalışanları ile kuracağımız tiyatro ekibiyle Mardin’de 4 dilde tiyatro gösterisi hazırlamayı düşünüyorum. Farklı dinleri ve dilleri ile hoşgörü kenti olan Mardin’de dört dilde tiyatro ekibi oluşturmak için hastane personelini eğiteceğim. İlk önce hastalara daha sonra vatandaşlara yönelik bu tiyatro gösterilerini ücretsiz olarak sunmayı düşünüyorum. “dedi
Hastanelerin, hasta ve yakınları için başlı başına bir sıkıntı yeri olduğunu anlatan Dr. Besli, ”Bu yüzden tedavileri elimden geldiğince sadece ilaçla değil hastaların en çok ihtiyaç duyduğu moral ile tedavi etmek istiyoruz. Bu yüzden tedaviye destek için hastaların gülmeye ihtiyacı var. Ben de elimden geldiğince hastaların morallerini yüksek tutmaya çalışıyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz