Dolandırılmaktan Son Anda Kurtarıldı

Zonguldak'ta, cep telefonunu arayan dolandırıcılara para yatırmaya giden bir kişi, polis tarafından son anda engellendi.Zonguldak...

Zonguldak'ta, cep telefonunu arayan dolandırıcılara para yatırmaya giden bir kişi, polis tarafından son anda engellendi.

Zonguldak merkezde ikamet eden Behiç Y, cep telefonu dolandırıcıları tarafından aranarak tuzağa düşürülmek istendi. Özel bir bankaya para yatırmaya giden Behiç Y., son anda polis tarafından uyarılarak engellendi.

Bankaya para yatıracağı sırada polis tarafından uyarılan Behiç Y., ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Olaya tanıklık eden bazı vatandaşlar ise dolandırıcılara kanılmaması gerektiğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: