Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

BİLECİK (AA) - Bilecik'te kendisini cep telefonuyla arayan şüphelinin belirttiği hesaba para yatıran İranlı mülteci, Türkçe bilen yakını sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Bilecik'te kendisini cep telefonuyla arayan şüphelinin belirttiği hesaba para yatıran İranlı mülteci, Türkçe bilen yakını sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu. İranlı mülteciyi arayan şüpheli, kendini polis olarak tanıtarak, bir olaya karıştığını ve bunun için bankaya bin lira para yatırması gerektiğini söyledi. Türkçe bilen yakınıyla bankaya gidip parayı yatıran İranlı, dolandırıldığını anlayınca banka görevlilerine ve emniyete bildirdi. Hesaba yatırılan para, banka görevlileri tarafından bloke edildi. Bankada bloke edilen paranın yarın İranlı mülteciye verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: