Dolar: Çözüm Süreci, Bölgenin Makus Talihini Değiştirecek

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolar, ekonomisi zayfı bölgede, çözüm...

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolar, ekonomisi zayfı bölgede, çözüm sürecinin bölgede bayram havası estirdiğini söyledi.

Hınıs Aktif Girişimci İşadamları Derneği'nin (HAGİAD) tanıtım toplantısına katılan Dolar; terör, eğitimsizlik, göç vb. sebeplerden dolayı bölge ekonomisinin çok zayıf duruma düştüğünü, DASİDEF'in girişimleriyle ciddi hamleler yapılacağını ve bölge ekonomisinin hızla iyileşeceğine dikkat çekti. Hınıs FEM Dershanesi'nde düzenlenen programda çözüm sürecine değinen Dolar, sürecin bölgede bayram havası estirdiğini ve ekonomiye doping etkisi katacağını söyledi.

Reklam
Reklam

DASİDEF bünyesinde kurulan HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Cığal da HAGİAD'ın misyonu ve hedeflerinden bahsederek, ufuk açıcı gelişmeler yaşanacağını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz