Dolmuş köprüden uçtu: 4'ü ağır 12 yaralı

Kahramanmaraş’ta yağmur nedeniyle yolda oluşan su birikintisinden kaçmak isteyen bir sürücünün kullandığı dolmuş, Devlet Demiryolları...

Kahramanmaraş’ta yağmur nedeniyle yolda oluşan su birikintisinden kaçmak isteyen bir sürücünün kullandığı dolmuş, Devlet Demiryolları Köprüsü'nden aşağıya uçtu. Kazada 4'ü ağır 12 kişi yaralandı.

Mehmet Kartal (35) idaresindeki 46 M 0054 plakalı dolmuş, Kahramanmaraş-Adana karayolunun 1. kilometresindeki köprünün üzerinde önce bariyere çarptı, sonra yaklaşık 6 metre yükseklikten düştü.

İçerisinde 12 yolcu bulunan dolmuşun köprüden uçmasıyla yolcuların tamamı yaralandı. İlk belirlemelere göre, 12 yaralıdan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılara ilk müdahaleyi su basan evleri tahliye çalışmalarına katılan ve kaza bölgesine yakın olan İl Afet Koordinasyon ekipleri yaptı.

Reklam
Reklam

Daha sonra olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralıları, Yenişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi ve çevre hastanelere kaldırdı.

Kazada, sürücü Mehmet Kartal ile yolcular Lutfi Avcı (38), Zehra Can Nar (7), Fatma Nar (26), Fatih Çatalbaş (18), Bayram Gül (27), Ahmet Koç (21), Hüseyin Baykuş (34), Osman Kurt (58), Hazma Kızıl (27), Fatih Bağrıaçık (37) ve Bülent Telli (24) yaralandı. Yaralıların 4'ünün hayati tehlikeyi henüz atlamadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz