Dolmuş şoförü 15 yaşındaki kıza tecavüz etti

Fethiye’de 15 yaşındaki bir lise öğrencisinin sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı şahsın tecavüzüne uğradığı öne sürüldü

Fethiye’de 15 yaşındaki bir lise öğrencisinin sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı şahsın tecavüzüne uğradığı öne sürüldü.

İddiaya göre, bir lisede eğitim öğretim gören 15 yaşındaki G.K., 22 yaşındaki dolmuş şoförü M.T ile sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden tanıştı. G.K bir kez M.T ile buluşup, dolaştı. İkinci buluşma için minibüsü ile okula gelen M.T yanındaki arkadaşı T.D ile birlikte G.K’yı okuldan alarak gezmeye götürdü. T.D bir süre sonra minibüsten inerken, M.T adlı dolmuş şoförü G.K.’ya “Benim elimde senin fotoğrafların var. Montaj yaptırdım. Bunları ailene ve arkadaşlarına gönderirim” diyerek tehdit ve şantaj da kullanarak ormanlık alanda tecavüz etti.

Reklam
Reklam

G.K. bu olayı kimseye anlatamadı. Ancak 2 ay sonra M.T’nin şantajları devam edince ailesine anlatıp okula gitmedi. G.K.’nın babası Ali K., kızını alıp Kemer Jandarma Karakol Komutanlığına başvurdu. Kızının Facebook’tan tanıştığı kişi tarafından şantaj ve tehdit ile tecavüze uğradığını ileri sürerek, dolmuş şoförü M.T ile arkadaşı T.D.’nin yakalanıp adalete teslim edilmesini istedi.

Fethiye’nin Kemer beldesinde fidan işi yapan Ali K., babası Osman K. ile pazarda satış yaparken, T.D. birkaç arkadaşı ile gelip şikayetini geri almasını istedi. Olumsuz yanıt alan T.D., yanında getirdiği bıçakla Ali K.’yı elinden yaralarken, dede Osman K.’yı da darp ettiler. Osman K., Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

“PSİKOLOJİM BOZULDU OKULA GİDEMİYORUM”

Tecavüze uğrayan G.K., “Okula arkadaşı T.D. ile geldi. Minibüsü ile ‘dolaşalım’ dedi. Gezmeye çıktık. Bana elimde senin uygunsuz ve çıplak görüntülerin var. Bazı fotolarını montajladım. Ailene göndereceğim. Her istediğim de gelmelisin” dedi. Beni böyle kandırıp tehdit edip şantaj yaparak tecavüz etti. Günlerce kimseye bir şey söyleyemedim. Psikolojim bozuldu. Okula gidemiyorum. M.T. ve arkadaşının yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ektiği fideyi satarak çiftçilikle geçimini sağlayan acılı baba Ali K., “Kızım aradan iki ay geçtikten sonra olayı söyleyince hemen jandarmaya başvurduk. M.T ve arkadaşı T.D hala yakalanmadıkları gibi geçtiğimiz gün Kemer belde pazarında T.D ve birkaç arkadaşı bizden şikayetimizi geri almamızı istediler. Bende almayacağımı söyleyince bıçakla elimden yaraladılar. 55 yaşındaki babamı da döverek darp ettiler. Bu kişilerden davacıyım. Kızımın psikolojisi bozuldu. Okula gidemiyor. Bakanlarımızdan devlet yetkililerinden yardım bekliyorum. Kızıma tecavüz eden yardım yataklık yapanlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Hatta bir de bize baskı yapıp dayakla korkutmak istiyorlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: