Dolunay Koleji, Gazileri Dernekte Ziyaret Etti

Özel Dolunay Koleji öğrencileri, Ordu Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler gazilere çiçek takdim...

Özel Dolunay Koleji öğrencileri, Ordu Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler gazilere çiçek takdim etti ve çikolata ikramında bulundu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Erarslan, öğrencilerin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Eraslan, "Ordu’da 288 Kore, 517 Kıbrıs gazisi olmak üzere toplamda 805 gazimiz var. Üye sayımız 130. Ama her geçen gün daha da güçleniyoruz.” dedi.

Sınıf öğretmeni Muhammet Ata ise gaziliğin şehitlik gibi insanın hayatı boyunca taşıyacağı bir şeref olduğunu vurgulayarak, "Sizler şehitlerimizle birlikte vatanımızın güvenliği için mücadele verdiniz. Şairinde şiirinde dile getirdiği gibi, 'Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım, Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım, Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit. Sizlerde bu ülke için elinizden geleni yaptınız. Biz de vatanımız için yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür etmeye ve bu mutlu gününüzde yanınızda olmaya geldik.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öğrenciler gazilerle bir süre sohbet edip derneği gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: