Dolunay Koleji öğrencisi kupayı babasıyla aldı

Özel Dolunay İlköğretim Okulu, velileriyle yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Matematik öğretmeninin gönderdiği soruyu...

Özel Dolunay İlköğretim Okulu, velileriyle yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Matematik öğretmeninin gönderdiği soruyu babasıyla birlikte yanıtlayan öğrenci, kupa sahibi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda matematik öğretmenleri Sevim Akarsu ve İbrahim Karakaya, velilere gönderdikleri matematik sorularıyla matematiğe ilgi duyan aileleri, çocuklarıyla beraber düzenledikleri etkinliğe davet etti. Veli ve öğrencileri bir hayli uğraştıran etkinlikte kupa sahibini buldu. Kupayı doğru cevabı getiren 6-A sınıfı öğrencilerinden Pelin Mehel ve babası Ali Kemal Mehel kazandı. Kupayı Okul Müdürü Orhan Irmak’tan alan Ali Kemal Mehel, çocuğuyla beraber böyle bir etkinliğe katılmaktan oldukça mutlu olduğunu belirterek matematikle uğraşmanın kendisine her zaman zevk verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ayrıca 7/B sınıfı öğrencilerinden Ahmet Aydın ve annesi Seher Aydın ile 6/A sınıfı öğrencilerinden Muhammet Altun babası Ramazan Altun doğru cevabı bulan diğer isimler oldu.

Okul Müdürü Orhan Irmak, bu etkinliğe ilgi duyan tüm veli ve öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: