Dolunay Terazi Burcunda

Nelere dikkat etmeliyiz?

KOÇ

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat 11:28 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Ne gibi etkiler mevcut, nelere dikkat etmek gerekiyor, gün içinde görünümlere bakarak anlayabiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto mücadeleci açısı, mesleki sorumluluklarınızın artışı ve kişisel anlamdaki mücadelenizin göstergesidir. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirmeniz yararlıdır. Şu andaki pozisyonunuz sizi yeteri kadar tatmin ediyor mu? Bu konumda yükselme imkanınız var mı? Durumunuzdan memnun musunuz veya neler yapmak istiyorsunuz. İyice düşünelim.

Reklam
Reklam

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve saat 11:28 itibariyle oluşan Dolunay, ilişki konularında birebir etkilidir. İki farklı kimlikte olan kişinin, birlikte yol almaya gönüllü olmaları halinde, bütünleşmenin lezzetini duyabileceklerini gösteriyor. Tam tersi bir durum çekişmeye ve aradaki bağın kopmasına neden olur ki, bunun kime ne faydası olabilir. Bunu bir düşünmek lazım. Dolunay gücünüzü kanıtlama, kabul ettirme, ilişkide ipleri elinizde tutma arzunuzu işaret ediyor. Her konuda kendinizi öne sürmek ve isteklerinizi elde etmek isteyebilirsiniz. Karşı taraf eğer nezaketli bir kişi ise, buna göz yumabilir. Ancak değilse, sorunlar yaşarsınız. Onun için, bencil davranmamaya çalışınız. Eğer bir adım atmak istiyorsanız 10 Nisan tarihini bekleyiniz.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı ani çıkışlara, gereksiz yere gerginliklere sebep olabilir. Partneriniz bu hallerinizden pek memnun kalmayabilir. Sürpriz durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmak lazımdır. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü biraz abartılı konuşmalara ancak en azından havanın yumuşamasına sebep olur ki, iyidir. Fakat bu durum pek kalıcı olmaz. Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Bu saat itibariyle Ay-Boşlukta ilerleyeceğinden, 29 Mart tarihine kadar ilişkilerde çok dikkatli olmalı ve gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.

Reklam
Reklam

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar saat 11:28 de Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkisi altında güne uyanıyoruz. Dolunayı gün içinde oluşacak diğer görünümleri de hesaba katarak inceleyeceğim. İlk görünüm, saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlu açıdır. Köklü değişimlerin ancak sabırla ve zamanla oturacağını, gelişime açık bir yüreklilikle katılmanız gerektiğini hatırlatıyor. Siz ne kendinizle ne de bir başkasıyla savaşarak, tutkulu ve aşırı hırslı davranarak yol alamazsınız. Sağlığınızı hiçe sayamazsınız. Sonradan düzeltilmesi, onarılması güç olan sıkıntılarınızı, şikayetlerinizi ertelemek yerine, bunların çözümü için uğraşmalısınız. Enerjinizi, doğru şekilde yönlendirmek için, gerginlik veya anlaşmazlıklardan uzak durmalı, hedefinize varabilmek için canla başla mücadelenizi sürdürmeniz gerektiğini hatırlatıyor.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, iş hayatımızla ilgili konularda mecburen bazı insanlarla anlaşmak zorunda olduğumuzu işaret ediyor. Bu bizi zorlayabilir. Şartlar gereği politik davranırız ama özgür olamadığımız için öfkelenebiliriz. Sağlımızla ilgili konularda da etkili olacak bu Dolunay, kontrollerin eksiksiz yapılarak, bir sıkıntının ortadan kaldırılması yönünde yardımcı olur. Çünkü bunlar giderilmediği takdirde ne iş ne günlük yaşamda ne de psikolojik anlamda rahatlamanız mümkün değildir. Kafanızın içinde bir türlü yerli yerine oturmayan meseleler, ancak sustuğunuz, katlandığınız, mecburen uyduğunuz, görmezden geldiğiniz konular bugün kendini hissettirir.

Reklam
Reklam

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, beklenmedik durumların, kimi zaman bizi içten içe kızdırmasına, ancak yine de dışa karşı rol yapmamıza neden olabilir. Çünkü şartlarımız gereği çıkışta bulunmamız pek mümkün değildir. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü sağlığımız, işimizle ilgili konularda bir an önce çözüme gitmek istediğimizi gösterir.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Bu saat sonrası Ay-boşlukta ilerleyeceğinden ne olursa olsun dinlenmeye, kendinizi yormamaya acil ve keskin kararlar vermemeye çalışınız. Boşluk etkisi 29 Mart saat 02:53 olana dek devam edecektir.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler Çarşamba günümüz saat 11:28 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Günün anlamını tam olarak idrak edebilmek için, bugünkü görünümlere mercek tutmamız lazım. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, eşinizin mali durumu, iş ortaklarınızla aranızdaki paylaşım ve ileriye dönük hedeflerinizle ilgili konularda bir hayli hırslanmanıza yol açabilir. İster istemez anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kredi, borçlanma, yatırımlarınızın doğru şekilde değerlendirilmesi için ciddi bir yaklaşım içinde olmanız şart. Hedeflerinizin bilincinde olarak, görüştüğünüz kişilere, ortaklıklarınıza, ilişkinize özel bir dikkat sarfetmeniz gerekebilir. Bazı kişiler sizi sinirlendirebilir. Siz de aynı şekilde onlara ters yaklaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda uzlaşmadan yana olmamızı sağlıyor. Ancak kafamızın içinde bir soru var. Acaba ileride bir sorun yaşar mıyım? Yani, şimdi anlaşıyoruz ama sonrasında anlaşamazsak. Özgürce hareket etmem veya hedeflerim ona uymazsa ne yaparız? Dolunayın etkisiyle bunları düşünebilirsiniz.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıt etkisi, bizi bağlayan, zorlayan ilişkilerden uzak durmak istediğimizi işaret ediyor. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta çok fazla derinlikli düşünmek yerine olanı olduğu haliyle görmenizi sağlar. Sizi rahatlatır.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, cinsel arzuların, tutkuların güçlü olduğunu gösterir. Eğer aranızda güçlü bir çekim duygusu varsa, birbirinize doğru çekilirsiniz. Sizin isteğiniz amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun tatmin olmaktır. Buna uyulmasını beklersiniz. Ancak bunun ayarını bilmemiz lazım.

Saat 19:28 sonrası Ay-Boşluk etkisi altındayız. 29 Mart saat 02:53 olana dek ilişkiniz, aşk yaşamınızla ilgili konularda dikkatli olunuz. Acil kararlar vermeyiniz.

Reklam
Reklam

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler yeni günümüz saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında başlıyor. Bu Dolunayın sizler üzerindeki yansımalarını, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katarak incelemek lazım. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, kariyer hayatınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda mücadelenizin yoğun olduğunu gösteriyor. Başarılı olabilmek, hakkınızı korumak için, hem dış dünyada hem de ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde soğukkanlı olmanız, bilinçli davranmanız gerekecek. Bir yandan partnerinizin baskın tavırları veya ilişkiniz yoksa yalnızlığın getirdiği sorunlar diğer yandan sorumluluklarınız Dolunayın da etkisiyle daha fazla yorulmanıza, gerginleşmenize sebep olabilir. Bu gerginlik kopuşlara zemin hazırlayacağından elinizden geldiğince soğukkanlı davranmakta yarar var.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, huzurlu bir evde yaşamak, iç dünyanızda dengelerin yerli yerine oturtmasını istediğinizi gösteriyor. Ancak diğer yandan iş hayatınız önemli. Güvenceniz değerli. Yani bugün bir karar alırsanız, ileride bir iş sorunu yaşadığınızda acaba zorlanır mıyım diye düşünebilirsiniz. Bu zorlanma ister istemez gerilim yaratabilir. Bu durumda yapılması gereken kararlarınızı iyice gözden geçirmek ve kaygılanmak yerine gerçekçi düşünmeye çalışmaktır.

Reklam
Reklam

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, iş hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek bir sürprizin, sizi bir hayli tedirgin ederek, hassas dengenizi bozabileceğini gösteriyor. ortada bir şey olmasa bile, siz iç dünyanızda huzurunuzun kaçmasını istemezsiniz. Endişelenebilir, hatta bir şey olacak diye tedirgin bile olabilirsiniz. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü kaygılarınızı ancak ve ancak kendinizin giderebileceğini gösteriyor. Bilinçli olmakta yarar var.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, iç güvenliğiniz, ilişkiniz ve mesleki konuların üzerinizde bir hayli baskın olduğunu gösteriyor. Öyle ki, kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu korkuların size bir faydası yok. Durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almalısınız.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu zaman içinde, eviniz içinde, ailenizle veya eş ile temasınızda uzlaşmak zorunda kalırsınız. Bu zoraki kibarlık veya şartlara uymak zorunluluğu sizi rahatsız edebilir.

Reklam
Reklam

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz, saat 11:28 Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında başlıyor. Ne gibi önem arzediyor, nelere dikkat etmek lazım, bunları gün içindeki diğer görünümleri hesaba katarak anlayabiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki gergin görünüm, Dolunayın da tetiklemesiyle gerginlik doğurabilir. Bir şeyleri yapmaya zorlanmak, her şey yerli yerine otursun diye mücadele vermek tabii ki kolay değildir. Siz yenilenmek, kendinizi ifade etmek, özgür bir şekilde hayatınızı yönlendirmek, amacınıza ulaşmak istiyorsunuz. Bunları yapabilmek için, çalışma ortamınızdaki uyum, huzur ve şartların düzgün olması lazım. Ayrıca sağlığınıza da önem vermeniz şart. Eğer bu konularda arzu etmediğiniz durumlar yaşanıyorsa, gün boyu çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta, bağlantı kurmakta çalışmakta, sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, yakın çevrenizde bulunan kişilerle nazik ve uyumlu bir şekilde anlaşmaya çalıştığınızı gösterse de, sizin için özgürlük çok önemli. Rahat etmediğiniz bir ortamda ne olursa olsun yaşamanız mümkün değil. Siz yenilenmek istiyorsunuz. Ancak şartlar istediğiniz gibi olmalı. Zorlanarak, birilerine tabii olarak bunu yapmaktan yana değilsiniz. Fakat görüyoruz ki, birileri veya bir şeyler sizi baskı altına alacak gibi.

Reklam
Reklam

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, mecburiyetlerden hoşlanmadığınızı gösteriyor. Tamam kibarım, iyiyim ama bir yere kadar diyerek tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Size karşı anlayışlı olunmasını ve rahat bırakmalarını bekleyebilirsiniz.

Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü aradığınız rahatlamayı size getirir. Ancak bu kısa süreli olur. Çünkü saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Boşluk etkisi altında, belirsizlikler ve baskılar yüzünden sıkılırsınız. Fakat yine de sesinizi çıkarmadan uymaya çalışırsınız. Özellikle yeni yerleşim, iş, eğitim konularında sakin olmakta yarar var.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar saat 11:28 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Sizlere olan yansımasını, gün içindeki diğer görünümleri inceleyerek karar verebiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, aşk hayatınız başta olmak üzere finansal konular üzerinde güçlü olma arzunuzu belirleyici ve sizi hırslandırıcıdır. Dolunayın tesiriyle, partneriniz veya başkalarıyla aranızda maddi veya manevi sorunlar yaşanabilir.

Gerginliklerin temelinde, çıkarların zedelenmesi, karşı tarafın baskınlığı veya sizin kendinizi güvende hissetmeyişiniz en önemli sebeptir. Parasal konular bilhassa önem taşır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye, ayaklarınızın üzerinde durmaya gayret ederken, birileri kendini daha fazla önde tutmaya çalıştığı için öfkelenebilirsiniz. Yapılan haksızlıklar, üzerinize böyle gelinmesi hoşunuza gitmeyecektir. Dengenizin sarsıldığını

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, parasal konularda adil ve dengeli olan paylaşımlara duyduğunuz ihtiyacı gösteriyor. Siz anlaşmaya hazırsınız. Yeter ki, bazı kişiler sadece kendini düşünmesin. Herkesin kazançlı çıkabileceği bir anlaşma olsun istiyorsunuz. Şartlar buna engelse, eş veya partner buna yanaşmıyorsa, bir de sorunlar varsa, epeyce gerilim duyabilirsiniz. Kendinizi güvencesiz kalmış veya kalacakmış gibi hissedersiniz.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, bir yandan başkalarına uyma mecburiyeti diğer yandan çıkarlarınızı koruma dürtüsü derken ne yapacağınızı şaşırmanıza yol açar. Sussanız olmaz, konuşsanız bir işe yaramaz gibidir. ve Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü kendinizi hem iş hem parasal konularda garanti altına almak istediğinizi gösterir. Fakat şartlar kaygandır. Tam bir netlik oluşmadığı için mevcut durumu kabullenmeniz gerektiğini bilirsiniz. Bu da işinize gelmez.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, sanki korktuğunuz, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Zaten biliyordum, bunların olacağı belliydi gibi cümleler sarfedersiniz. Oysaki bütün bunlar çözümlenmemiş problemlerin kendini hissettirmesidir. Siz üstünü kapattıkça onlar tekrar ortaya çıkmaktadır.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Başkalarına uymak zorunda kalmak, kendimizi güvensiz hissetmemize neden olabilir. Maddi konularda risk altına girmek yanlış olur.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler yeni bir güne, saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyoruz. Dolunayın tesirlerini anlayabilmek için, gün içindeki diğer görünümlere odaklanmamız lazım. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki zorlu görünüm Dolunayın da tesiriyle özellikle ilişkinizle alakalı konular üzerinde ve ailevi meselelerde gerginliği tırmandırabilir. Karşı taraf, bu ister eş ister iş ortağınız veya bir başkası olsun sizin üzerinizde baskın olmaya çalışabilir. Dengelerin sarsılması, hem yuva içinde problem yaşanmasına hem de iplerin kopmasına neden olabilir. Öncelikle huzur ve güvenliğin sağlanması adına, her iki kişinin de bilinçli davranması gerekmektedir.

Duyguların dilini iyi konuşmak gerekiyor. Yaklaşımların dürüstlük esasına dayanması çok önemli. Bir taraf kendini düşünürken diğer tarafın buna sessiz kalmasını bekleyemeyiz. Haksız ve bencil tavırların güç mücadelelerinin, üstünlük savaşının gün boyunca sizi huzursuz etmesi mümkündür. İlişkinizin niteliği ve birbirinize olan güven duygunuz ve sevginizin tekrar gözden geçirilmesinde fayda vardır.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, ilişkinizle ilgili konularda agresif veya bencil davranışlardan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Siz huzursuzluk çıksın istemiyorsunuz. Güzelce konuşulsun ve anlaşılsın. Ancak bu şartlara uymayan kim olursa olsun onunla yol ayrımına gelmekten de kaçınmazsınız. Fakat işin garip yanı, bir yandan da anlaşmaya hazır gibisiniz. Kafanız bir hayli karışabilir. Bana sorarsanız oturup gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek olmalıdır.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, partnerin beklenmedik hatta hesapta olmayan çıkışlarını işaret ediyor. Bu sizi bir hayli şaşırtabilir. Oysaki aranızdaki bu ihtilaf, zamanında halledilmemiş sorunların neticesidir.

ve Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü olayları üstü kapalı bir şekilde ele almanızı sağlar. Ne fazla duygusal ne de çok gergin. Ancak bu çözüm olmaz.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, akşam saatlerinde yuvanız içinde yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer çoktandır çekişmeler yaşanıyorsa, ipler kopabilir.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, anlaşmak adına susmak zorunda kalışınız canınızı sıkar. Sırf rahatsız olmak istemediğiniz için, sanki bir şey yokmuş gibi davranırsanız, pes eden taraf olarak geceyi gergin geçirmeye adaysınız demektir. Hoş, başka da yapacak bir şey yok gibidir.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler saat 11:28 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında güne merhaba diyoruz. Dolunayın Akrep ve yükseleni Akrep olanlar için önemini anlamak için tüm gün boyu etkili olacak diğer görünümlere de bakmak gerekiyor. Saat 05:47 Mars ve Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, her iki gezegenin de yöneticiniz olması sebebiyle gayet önemlidir. Dolunayın tesiriyle iş hayatınızla alakalı sorunların yüzeye çıkabileceğini söyleyebiliriz. Güç elde etmek için mücadele veren kişi, bir yandan elinde olmayan sürpriz durumlarla baş etmeye çalışırken diğer yandan çevresindeki kişilerin anlayışsız tutumları yüzünden bunalabilir.

Zorlu bir yolun içinde engellerle savaşıyorsunuz. Bu yol, zaman ve sabır ister. Sorumluluklardan kaçamayız. Ne olursa olsun, sağlığınız başta olmak üzere işinize önem vermelisiniz. İş problemlerinizi, hayattan uzaklaşarak, pes ederek veya isyan ederek çözmeniz mümkün değildir. Siz güçlü bir insansınız. Bazı kişilerle aranızda veya çalıştığınız ortamdaki kişilerle olan ilişkilerinize mutlaka dikkat etmelisiniz. Özellikle bugün dengeli ve ılımlı bir şekilde hareket etmek, elden geldiğince politik davranmak iyi olacaktır.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, iç dünyanızda huzuru yakalamanın pek kolay olmadığını, çünkü iş problemlerinizin bir hayli canınızı sıktığını gösteriyor. Bir yandan dengeyi sağlamaya çalışmak diğer taraftan bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden öfkelisiniz. İnsanların önünüze koyduğu şartlar kabul edilir gibi değil ve bir de sanki çok şey veriyorlarmış gibi baskın olmaya çalışmalarına sinirlenebilirsiniz. Bu durum yeni bir karar vermenize sebep olabilir.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, dengeli davranmaya, insanlara anlayış göstermeye çalıştıkça üzerinize gelindiğini farkedersiniz. Kaçacak bir yer bırakmayan koşullarınız, Yeter demenize neden olabilir. Farklı bir çıkış yolu bularak kendinizi bu kapandan kurtarmak istersiniz. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü hem psikolojik olarak dengenizi korumaya çalıştığınızı hem de mali konularda nasıl ferahlayabileceğinizi düşünmenizi sağlar.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, baskılardan kurtulmak ve en azından biraz olsun rahatlamak için, karşınıza çıkabilecek bir işi kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır. Eğer gerçekten bu girdaptan kurtulmak, sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız, armudun sapı, üzümün çöpü demek yerine canla başla mücadele etmelisiniz.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu saatler içinde, ne olursa olsun kimseyle ne iş ne de farklı bir konuda çekişmeyiniz. Rutin işlerinize ağırlık veriniz.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


YAY

Sevgili Yaylar saat 11:28 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunayın, sizlere olan etkisini, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katarak anlayabiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, Dolunayın tesiriyle hem aşk hayatınız hem ileriye yönelik hedefleriniz hem de maddi konular üzerinde hırslı davranmanızı sağladığı gibi tutkularınızı mutlak doyurma ihtiyacınızı da işaret etmektedir. Siz bir yandan gayet enerjik ve ihtiraslı bir şeklide aşkı arzuluyor ve hayatın zevkli yanlarını yaşamaktan yanasınız.

Diğer yandan arzularınıza ulaşmanız için paranın şart olduğunu biliyorsunuz. Bütün bunlar bir araya geldiğinde gün boyu, nasıl ve hangi yöntemle isteklerinizi elde edeceğinizi düşünürsünüz. Ancak lütfen bencil davranmayınız. Bir şeyler istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi rahatsız ve güvensiz hissedebilirsiniz. Dengeli, adil, uzlaşıdan yana olmanız gerekebilir.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, sosyal ilişkilerdeki zoraki alışverişleri işaret ediyor. Politik tarzda davranmaya, nezaketli bir kişi profili çizmeye çalışıyorsunuz. Ancak gerçek arzunuz, keyifli bir yaşam sürmek, özgür olmak, dilediğiniz gibi yaşamak. Bu mümkün mü? Eğer yeteri kadar güven içinde değilseniz, cebinizde paranız yoksa, başka bir seçeneğiniz yoksa bazı insanlara katlanmak zorundasınız. Bu sizin için oldukça zorlayıcı.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, her an kaçmaya, uzaklaşmaya hazır olduğunuzu gösteriyor. Hani şu anki durumdan sizi kurtaracak başka bir seçenek olsa sizi tutmak zor gibi. Fakat birlikte olduğunuz kişilere uymak zorundasınız. Buna bir çare bulmadan bir yerlere gitmek zor gibi. Bu da sizi yormakta.

Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü, nazik bir şekilde davrandığınız halde, partnerin bunları görmezden gelmesi. İşte bu sizi çileden çıkarıyor. Ne bu ilişkide huzur bulmak mümkün ne de başka bir tercih yapıp uzaklaşmak. Aslında değişim istiyorsunuz. Fakat en azından iki üç ay daha kendinize zaman tanımalısınız.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi kurcalayan meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen.
Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde arkadaşlarınızla konuşmak, bir araya gelmek dertleşmek size iyi gelecektir.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunayın sizlere olan yansıması, gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde ele alınırsa net olarak anlaşılabilir. Saat 05:47 Mars-Pluto zorlu görünümü eviniz alanı içindeki hakimiyet duygunuzun işaretçisi ve o alanı koruma içgüdünüzün yükselişidir. Siz ailenizi bir arada tutmak, sınırlarınıza hiç kimsenin müdahalede bulunmaması için çaba sarfetmektesiniz. Doğal olarak dışarıdan gelebilecek bir etki veya size karşı yönelebilecek bir saldırıya, söze veya gelişmeye karşı tepkide bulunabilirsiniz. Gücünüzü hafife almalarından hoşlanmıyorsunuz. Aslında rahat değilsiniz. Sanki her an, biri veya bir nedenle güvencesiz kalacakmış gibi kaygı taşıyorsunuz. Oysaki bu kaygı sizi gerginleştiriyor. Öncelikle biraz gevşeyin ve Dolunayın size tuttuğu ışık altında olan bitene bir daha bakın ve sizi rahatsız eden noktaları gözden geçirin.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, iş hayatınız ve sorumluluklarınız söz konusuysa, hiç kimseyle karşı karşıya gelmek istemiyorsunuz. Çünkü huzursuzluk çıksın istemiyorsunuz. Fakat bu haliniz sizi aslında yoruyor. Sonra da kendi kendinize öfkeleniyorsunuz. Dışarıda sessiz ve uyumlu, evde ise gerginleşebilirsiniz.

Saat 14:06 Ay-Uranüs ve Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü, her olasılığı, her çıkış yolunu ve her çözümü istediğinizi gösteriyor. Yeter ki, şu baskılar son bulsun. Uymak zorunda kaldığınız her şeyden sıkılıyorsunuz. Başka bir seçenek olsa, şu anki yaşantınızı anında bırakırsınız. Fakat yok. İşte bu da sizi yoruyor.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, mesleki sorumluluklar, kişisel kaygılar derken, insan kendini baskı altına alınmış gibi hissedebilir. Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu sürede, uyumlu davranmak pek kolay olmayabilir.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


KOVA

Sevgili Kovalar yeni günümüz saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkisi altında başlıyor. Dolunayın yansımalarını, gün içindeki görünümleri çerçevesinde ele alarak geniş manada sizlere ifade edeceğim. Saat 05:47 Mars-Pluto mücadeleci görünümü ve Dolunayın tesiriyle hem öne çıkmak hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek adına mücadele etmek zorundasınız. Sorumluluklarınız ağır. Bütün bunlar üzerinizde gerginlik yaratıyor. Büyümek, gelişmek, ilerlemek için sabırlı olmanız gerekiyor. Evet karşılaştığınız bir takım insanlar sizi sinirlendiriyor hatta çoğu zaman onları anlamakta zorlanıyorsunuz. Ancak çatışmak, birilerine laf anlatmak bugün pek kolay değil. Siz enerjinizi boşa akıtmak yerine, hedeflerinizin bilincinde olarak ilerlemelisiniz. Boşa kaybedecek zamanınız yok.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, insanlarla tanışmak, güzellikleri paylaşmak, hayatınızı yaşamak, sosyal ilişkilerde bulunmak arzunuzu işaret ediyor. Bencil insanları, sadece kendi için yaşayanları sevmiyorsunuz. Şöyle bir çevrenize, ortamınıza baktığınızda aradığınız gibi insanlarla olamamak, canınızı sıkabilir. Doğal olarak tepkide bulunabilirsiniz.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, baskı altında kaldığınız anda fevri konuşmanıza, sıkıldığınız noktalara sabır göstermemenize neden olabilir. Aslında bir kötülük düşünmezsiniz. Sadece baskı altında kaldığınızda cevabınız sert olur. Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü, size bağımsız hareket etme alanı verir. Kısa süreliğine de olsa, rahatlarsınız. Durumları farklı bir şekilde ele alırsınız.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Bazı insanlara altın tepsiyle sunulanları, zorlukla elde etmek sizi yormaktadır. Böylesi özel ve farklı bir insanın sisteme boyun eğmesi yanlışlık, haksızlık diye içinizden geçirirsiniz.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, sakin olmaya çalışınız. Sizi bir takım nedenler zorlasa da, bu yolları aşacak, bu sıkıntılardan kurtulacaksınız. Boşu boşuna kimse yüzünden gereksiz yere kendinizi üzmeyiniz.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz saat 11:28 de Terazi burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Dolunayın tesirlerini anlayabilmek için, gün içindeki tüm görünümlere bakmak lazım. Saat 05:47 Mars-Pluto mücadeleci görünümü, Dolunayın tetikleyici etkisiyle birleşince finansal konularda fazlasıyla mücadeleci, hırslı ve tutkulu davranmanıza neden olur. Gücünüzü kanıtlamak istiyorsunuz. Özellikle hedefinize varmak için ne olursa olsun her türlü engelin üzerinden atlamaktan yanasınız. Bunlar olumlu tabii ki. Ancak risk almadan, insanlarla karşı karşıya gelmeden, çıkarlarınızın farkında olarak bu dar patikadan geçmeniz gerekiyor. Kolay değil. Ancak zor da değil. Dikkat edilecek nokta, sosyal hayatınıza önem vermek, güçlü ilişkiler kurmak ve yetenekli olduğunuz alanlara yönelerek sıkı çalışmaktır. Oyunun kuralını iyi bilmek lazım. Kaldı ki, Pluto anlamda sizleri güçlendiricidir. İşini bilen kaptan demişler. Biz de bilelim.

Saat 10:50 Ay-Venüs görünümü ve ardından saat 11:28 de oluşacak Dolunay, iş ortaklığınız, partnerinizle olan paylaşımlarınızda ve finansal meselelerde anlayışlı ve destekçi insanlara, anlaşmaya gönüllü olan kişilere duyduğunuz ihtiyacın göstergesi. Artık kazanmak istiyorsunuz. Sürekli birileri için kendinizden taviz vermek niyetinde değilsiniz. Ancak bunu sağlamak, arzu ettiğiniz gibi kazanç elde etmek pek kolay olmayabilir.

Saat 14:06 Ay-Uranüs karşıtlığı, başkalarına uymak adına kendi arzularınızdan vazgeçmemeniz gerektiğini işaret ediyor. Sonuçta siz de bu dünyada çıkarlarınızı düşünmek zorundasınız. Ayarını iyi bilirsek, hem değerlerinizi korursunuz hem de kazançlı çıkarsınız.
ve Saat 18:50 Ay-Jüpiter görünümü dengeli ve düzgün bir ilişkinin sizi hem iç dünyanızda hem de yuvanız sınırları içinde mutlu edebileceğini gösteriyor. Sizin de arzunuz zaten bu.

Saat 19:28 Ay-Pluto ve ardından Ay-Mars arasındaki zorlu enerjiler, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Fedakarlık siz yapıyorsanız, tabii ki başkalarının da size karşı aynı niyetle yanaşmasını beklemek hakkınız.

Saat 19:28 sonrası Ay, 29 Mart saat 02:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde paramıza sahip çıkalım. Kendimizi korumayı bilelim. Dengemizi sarsabilecek durumlardan kaçınalım. Moralimiz yüksek olsun.

Dolunayın güçlü ışığı altında, size zarar verebilecek her şeyi görerek tedbir almanız, olumlu gelişmeleri yüreğinizin içinde hissederek yol alabilmeniz dileğimle,