Dolunayda Tiyatro Ekibi Akyazılılara Muhteşem Bir Gece Yaşattı

Akyazı Belediyesi’nin Kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel olarak düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde sahne alan Dolunayda...

Akyazı Belediyesi’nin Kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel olarak düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde sahne alan Dolunayda Akşam tiyatro ekibi Akyazı’ya muhteşem bir gece yaşattı.

Akyazı Belediyesi kutlu doğum haftası etkinliklerinde protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Pazar akşamı saat 20.00’de başlayan Akyazı Belediyesi Kutlu doğum Haftası etkinliklerinde sahne alan Dolunayda Akşam tiyatro ekibi izleyenlere unutamayacağı bir gece daha yaşattı. Ünlü ses sanatçısı Abdullah Beyhan’ı da Akyazılılar ile buluşturan Dolunayda Akşam tiyatro ekibi Hazreti Muhammed’in natı şerifleri ve okuduğu birbirinden güzel ilahi ve dualar ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

Ara ara Akyazı’nın güzelliklerinden ve Akyazı’nın ne kadar şirin bir ilçe olduğundan ve kendisini de artık Akyazılıymış gibi hissettiğini ifade eden Muhammed Emin Kutlu, “Bizlerin buraya gelmesine vesile olan sayın Akyazı belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten burada olmak bizlere büyük keyif veriyor” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Sayın Muhammed Emin Kutlu ve Dolunay’da Akşam Tiyatro Ekibi bizlere bu yıl çok güzel bir program hazırlamışlar. Gerçekten efendimiz Hz Muhammed S.A.V’e yazdığı birbirinden güzel natı şerifler ve dualar bizleri çok duygulandırdı. Her yıl olduğu gibi geleneksel olarak andığımız yeniden yaşadığımız Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimizde hep siz değerli Akyazılılar için en iyisini hazırlamak ve Akyazı’ya getirme gayreti içerisinde olduk bu yıl Sayın Muhammed emin Kutlu ve ekibi bizlerle oldu ve gerçekten dolu dolu dualar ile bir gece yaşadık bu vesile hazırladıkları bu güzel Kutlu Doğum gecesi için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Gösteri sonrasında Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Muhammed Emin Kutlu’ya çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: