Domuz avında arkadaş kurşunuyla ölen işadamı toprağa verildi

Domuz avında arkadaşı tarafından yanlışlıkla vurulan işadamının cenazesi toprağa verildi.Aydın Kuşadası’nda Kazım Usta Restoran'ın sahiplerinden...

Domuz avında arkadaşı tarafından yanlışlıkla vurulan işadamının cenazesi toprağa verildi.
Aydın Kuşadası’nda Kazım Usta Restoran'ın sahiplerinden Ali Arıkan'ın oğlu Asil Kazım Arıkan(33), İzmir'in Selçuklu ilçesinde dün gece arkadaşı ve çiftliklerinin kahyası Ali Okuroğlu(45) ile domuz avına çıktı. İki arkadaş, Keçikalesi mevkii Zeytin köy yolu yakınlarında 'domuz beki' adı verilen pusuya yatttı. Bir süre sonra canı sıkılan ve ihtiyaç molası için dolaşmaya başlayan Arıkan'ın sigarasını domuzun gözlerine benzeten uzaktaki arkadaşı Okuroğlu tetiği çekti. Domuz vurduğunu sanıp koşarak bölgeye giden Okuroğlu, Arıkan'ı kanlar içinde yerde görünce şoke oldu. Sinir krizi geçiren Okuroğlu sağlık ekiplerini aradı. Sağlık görevlileri Arıkan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Okuroğlu ise Selçuk jandarması tarafından gözaltına alındı. Bugün sabah saatlerinde Selçuk Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan Okuroğlu tutuklanarak Selçuk Cezaevi'ne konuldu.

Reklam
Reklam

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Asil Kazım Arıkan, 7 ay önce Deniz Çoban Arıkan ile evlenmişti. Arıkan'ın cenazesi Selçuk Devlet Hastanesi'nden İzmir’e otopsi için götürüldükten sonra bugün Kuşadası Kaleiçi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuşadası Adalızade Mezarlığı'nda defnedildi.
Cenazeye Kuşadası ilçe prokölü tam kadro katılırken Arıkan’ın yedi aylık eşi Deniz Çoban Arıkan'ın ayakta durmakta zorluk çektiği ve sık sık bayıldığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz