Domuz diye bahçesine giren genci öldürdü

Mersin'de Hacı Meşe bahçesini korumak için nöbet tutarken tarlasına giden Hasan Yıldız'ı domuz sanarak av tüfeğiyle öldürdü.

Mersin'in Anamur İlçesi'nde 75 yaşındaki Hacı Meşe bahçesini korumak için nöbet tutarken tarlasına giden 18 yaşındaki Hasan Yıldız'ı domuz sanarak av tüfeğiyle öldürdü.

Olay, gece Anamur'a bağlı Sarıdana Köyü'nde meydana geldi. Hasan Yıldız, amcası 41 yaşındaki İsmet Yıldız ile birlikte köyün yakınlarındaki buğday ekili tarlalarını domuzlardan korumak için nöbete çıktı. Bu sırada kendi bahçesini korumak için aynı yol üzerinde pusu kuran Hacı Meşe, karanlıkta domuz sandığı Hasan Yıldız'a av tüfeğiyle ateş etti. Yıldız olay yerinde can verdi.

Reklam
Reklam

Jandarma tarafından gözaltına alınan Hacı Meşe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz