Domuz Sürüsüne Çarptı, İkinci Kez Ölümden Döndü

Torbalı ilçesinde, 7 ay önce geçirdiği trafik kazası ile 1 ay yoğun bakımda kalan motosiklet...

Torbalı ilçesinde, 7 ay önce geçirdiği trafik kazası ile 1 ay yoğun bakımda kalan motosiklet tutkunu Mehmet İşlek, dün de seyir halindeyken karşısına çıkan domuz sürüsüne çarparak, ikinci kez ölümden döndü.

İzmir-Kemalpaşa karayolu Dağkızılca mevkiinde, dün akşam saat 22.00 sıralarında domuz sürüsüyle karşılaşan motosiklet sürücüsü Mehmet İşlek (33) ağır yaralandı. İşlek’in bundan 7 ay önce de, Torbalı ilçesi Karakuyu mevkiinde ikinci bir kaza yaptığı ve ölümden döndüğü öğrenildi. 7 ay içinde iki kez trafik kazası geçiren sürücü, her iki olayda da yoğun bakımdan çıkmayı başardı. Geçirdiği ilk motosiklet kazasında beyin travması geçirerek 2 kolunu kıran İşlek, dün akşam geçirdiği kazayla sol kolunu tekrar kırdı ve geceyi İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde geçirdi.

Reklam
Reklam

İlk kazasının ardından tam iyileşmeye başlarken, ikinci kez motosiklet kazası geçiren Mehmet İşlek, kazayı şöyle anlattı: "Korucuk köyündeki evimden saat 22.00 sularında arkadaşımı da arkama alarak hareket ettik. Bir süre ilerledikten sonra Dağkızılca mevkiine geldik ve arkadaşımı burada bıraktım. Tekrar eve dönerken aynı bölgede önümde seyir eden bir kamyonet vardı. Kamyonet bir anda domuz sürüsü içine girdi. Domuzları fark ettim ama artık geçti. Sol tarafıma yatarak sürüklendiği hatırlıyorum. Gözümü bu sabah açabildim. Tek hatırladığım şey yerde yatan domuz ölüleri oldu."

"ARTIK MOTOSİKLET LAFINI BİLE DUYMAK İSTEMİYORUZ"

Olayın üzüntüsünü yaşayan baba Sabri İşlek ve anne Fatma İşlek, artık motosiklet lafını bile duymak istemediklerini belirterek, “Oğlum ilk motosiklet kazasını bundan tam 7 ay önce yapmıştı. 2 ay Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde kaldı. Bunun bir ayını da yoğun bakımda kalmıştı. Doktorlar artık ümidi yitirmişti ki bir anda oğlumuz yaşama tekrar dönmüştü. Oğlumuzun iyileştiği için çok seviniyorduk. Dün akşam yine aynı haberle yıkıldık. Artık, motosiklet lafını ne duymak ne de kendisini görmek istiyoruz. Çok şükür oğlumuz ikinci kez kurtuldu. 3. kazaya tahammülümüz yok. Motosikleti attım. Artık evimizin bahçesinde bisiklet dahi yok” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: