Dönmez: ‘bu Demektir Ki Vatandaş Halinden Memnun’

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde?Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde?Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çekçi Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette iktidarı eleştirerek ülkenin korku imparatorluğu haline geldiğini söyleyen Metin Dönmez, “ Vatandaş, CHP İlçe Başkanı ile aynı fotoğraf karesinde görünmekten bile korkuyor. Bu korkuyla yaşanmaz’’ dedi.

Dönmez, AK Parti’nin gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretlerinde vatandaşların Çerkezköy’de ve ülkedeki sorunları dile getirmediğini savunarak “Demek ki vatandaşımız çok rahat. AKP asgari ücret yeterli diyor. Kimse kalkıp da ‘bu parayla nasıl geçineceğiz’ demiyor. Bu demektir ki vatandaş halinden memnun. Acaba herkes hayatından bu kadar memnun mu acaba?” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Metin Dönmez, vergilerdeki artışları da eleştirerek, “Şu an sadece oksijen bedava.Yakında soluk alma vergisi de çıkacak. Her şeyden vergi alınıyor. Buna da kimse sesini çıkarmıyor. Bu durum hakikaten üzücü bir tabloyu yansıtıyor” dedi. Dönmez şöyle devam etti: “Genel Kurmay Başkanı’nın dahi hapse atıldığı bir dönemde vatandaşlar ‘Ben nasıl konuşayım’ düşüncesi içinde. Aslında bu doğru. Vatandaş konuşsa evinden, işinden, aşından olacak. Şu an Silivri’de yatan hiç kimse neden içerde olduğunu bilmiyor.”

Çerkezköy’ün son 9 yılını ‘Kayıp yıl’ olarak nitelendiren Dönmez, “Çerkezköy’’ün 9 yılı çalınmıştır. Artık Çerkezköy’de bu gidişata dur denilmeli. Evlatlarımızın geleceği yok ediliyor. Korkuyla yaşayamayız. Bırakın eli, gövdemizi taşın altına koymamız lazım. Tekirdağ merkezde ve 9 ilçede yapılan ankette Çerkezköy’deki yol, kaldırım ve su kesintisi ile ilgili şikayet oranı yüzde 35. Bu oran Çorlu’da yüzde 3, Saray’da yüzde 2. Ama vatandaş bunu söyleyemiyor. Yarın işimden olurum korkusuyla konuşamıyor” açıklamasında bulundu. Dönmez ve partililer, bir süre daha vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: