'Dördüncü Dönemi Halk Takdir Edecek'

3 dönemdir Sinop’un Durağan ilçesinde görev yapan bağımsız Belediye Başkanı Ali Dalkılıç, dördüncü dönem için...

3 dönemdir Sinop’un Durağan ilçesinde görev yapan bağımsız Belediye Başkanı Ali Dalkılıç, dördüncü dönem için hazırlık yapıyor.

Başkan Ali Dalkılıç, halkın teveccühüne layık olmak için gayret gösterdiğini belirterek şöyle konuştu: "Dördüncü bir dönemde görev yapıp yapmayacağımı halk takdir edecek. Hizmetlerimiz ortada." dedi.

Başkan Dalkılıç'ın çalışmalarından bazıları ise şöyle: Şehir mezarlığı düzenlenerek çamur deryası olmaktan kurtarıldı. İlçede bulunan camiler çevre düzenlemesi ile farklı bir görüntüye kavuşturuldu. Yol, kaldırım çalışmaları ve çocuk parkları ile ilçe farklı bir görüntüye kavuşturuldu. Sosyal tesislerle halkın nefes alacağı ortamlar oluşturuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: