Dördüz Bengal Kaplanlarına "23 Nisan" Ilgisi-Konya'da 5 Ay Önce Dünyaya Gelen Dördüz Bengal Kaplanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nda Çocuklarınilgi Odağı Oldu

Konya'da dünyaya gelen dördüz Bengal kaplanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların ilgi odağı oldu.

Konya'da dünyaya gelen dördüz Bengal kaplanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların ilgi odağı oldu.

Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde beş ay önce dünyaya gelen dördüz Bengal kaplanlarına, görevlilerce özenle bakılıyor.

Ziyaretçiler ise annelerinin üçüncü dördüzü olan yavru kaplanları görmek için adeta birbiriyle yarışıyor.

Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürü Mehmet Ali Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arka arkaya üç kez dördüz doğuran "Teacher" isimli Bengal kaplanı ile yavrularının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların ilgi odağı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Can, yeni doğan yavruların ziyaretçi sayısını artırdığını ifade etti.

Hayvanat Bahçesi'ndeki yeni doğum yapan örümcek maymunun da "Haylaz" adı verilen yavrusunu kucağından hiç indirmemesi ziyaretçilerce ilgiyle izlendi.

Muhabir: Abdullah Doğan / Ayşenur Sağlam / Metin Bolat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz