Dört boynuzlu koç ilgi odağı oldu

Manisa'nın Sarıgül ilçesinde bir kişinin beslemek amacıyla aldığı ve sonradan dört boynuzlu olduğunu fark ettiği koç büyük ilgi çekiyor.

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe köyünde ikamet eden 73 yaşındaki Halil Çağlar, evinde kurbanlık beslemek amacıyla bir ay önce pazardan 600 TL tutarında bir koç satın aldı. Çağlar, bir süre sonra yem vermek için ağıla gittiğinde koçun dört boynuzlu olduğunu gördüğünü belirterek, "Pazardan aldığımda koçun iki boynuzu vardı, şimdi dört boynuzu oldu. İyice baktım ki, ilk sahibi koçu pazara getirmeden önce çıkan küçük boynuzları kesmiş. Ben de fark etmeden almışım. Kesilen yerden tekrar iki tane küçük boynuz çıkınca hayret ettim. Şimdi bu koçun kurbanlık olup olmayacağını öğreneceğim. Olursa kurbanda kesilecek, olmazsa yeni alacağım" dedi. Haberi duyanlar ise meraklarını gidermek için Halil Çağlar'ın evine akın etti. Çağlar'ın komşuları, ''Gerçekten çok ilginç. Böylesini ilk kez gördük" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Veteriner hekim Genç Osman Öncü ise, "Bu tür olaylar ender olarak görülmekte. Anomali bir durum'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz