Dört gündür kayıp olan kişi baraj gölünde ölü bulundu

Kocaeli'nde 4 gündür kayıp olan bir vatandaş, Yuvacık Baraj Gölü'nde balık tutan vatandaşlar tarafından ölü...

Kocaeli'nde 4 gündür kayıp olan bir vatandaş, Yuvacık Baraj Gölü'nde balık tutan vatandaşlar tarafından ölü olarak bulundu.

Kocaeli'nde 'Deli Mahmut' lakabıyla tanınan Mahmut Civelek(81) dört gündür aranıyor. Yuvacık Barajı yakınlarında balık avlamak isteyen vatandaşlar, su içinde buldukları bir cesedi jandarmaya bildirdi. Bölgeye gelen jandarma, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı dalgıç ekibini çağırdı. Yuvacık Baraj Gölü'ne gelen dalgıç ekipleri kıyıdan biraz ileride olan cesedi kıyıya çıkarttı. Cesedin, cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Mahmut Civelek`e ait olduğu belirlendi. Cesed, otopsi yapılmak üzere asri mezarlık morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yakınları, Civelekin Yuvacık Baraj Gölü kıyısında dolaşırken suya düşmüş ve boğularak ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Jandarma, Civelekin başkaları tarafından suya itilerek atılmış olabileceği ihtimali üzerinde de durarak soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz