"Dört Mevsim Kaş Projesi"ne BAKA'dan Destek

Kaş Belediyesi'nce hazırlanan "Dört Mevsim Kaş Projesi"ne BAKA tarafından mali destek sağlanacak.

Kaş Belediyesi'nce hazırlanan "Dört Mevsim Kaş Projesi"ne BAKA tarafından mali destek sağlanacak.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, yaptığı açıklamada Kaş'ın dünyada dört mevsim tatil yapılabilecek ender yörelerden biri olduğunu söyledi.

Ancak buna rağmen Kaş'ın yılın yarısını boş geçirdiğini dile getiren Gültekin, "Belediyesi tarafından hazırlanan 'Dört Mevsim Kaş Projesi ile ilçede turizmin dört mevsime yayılması amaçlanıyor. BAKA'ya turizm potansiyelinin değerlendirilmesi mali destek programı çerçevesinde sunulan proje kabul edildi. Proje ile Kaş Belediyesi'ne BAKA tarafından 159 bin 848 lira hibe desteği verildi" dedi.

Reklam
Reklam

Hibe edilen paranın proje süresi olan 8 ay içinde kullanılacağını anlatan Gültekin, projenin ortakları arasında Kaş Belediyesi, Kaş Turizm Derneği, Kaş Sualtı Derneği ve Kaş Kalkan Kıyı Bandı Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği'nin bulunduğunu kaydetti.

Gültekin, öncelikli hedeflerinin Kaş'ın etkin tanıtımını yapmak olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Görsel ve yazılı medyada etkin şekilde yer alacağız. Kaş'ta danışma hizmetlerini iyileştireceğiz. Belediyemizin tanıtım konusunda kurumsal alt yapısını güçlendireceğiz. Tanıtım konusunda ulusal ve uluslararası fuarlara katılacağız. Kış aylarında doğa sporları ile ilgili etkinlikler düzenleyeceğiz. Turizm zabıta birimini oluşturacağız. İlçede yabancı dil ve Kaş'ın kültür dokusunu iyi bilen Kaşlı hemşehrilerimizden fahri rehberler oluşturacağız. Ayrıca proje kapsamında konusunda uzman kişiler Kaş için slogan ve logo üretecek. Proje bittiği zaman Kaş'ın etkin tanıtımı konusunda önemli derecede yol almış olacağız."

Muhabir: Ahmet Acar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: