Dörtçelik Çocuk Hastanesi Doktorları Dr. Arslan’ı Andı

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi doktorları, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te hastanede uğradığı saldırıcı sonucu hayatını kaybeden...

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi doktorları, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te hastanede uğradığı saldırıcı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan’ı andı.

Hastane bahçesinde bir araya gelen doktorlar ve sağlık çalışanları, saygı duruşunda bulundu. Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç, sağlıkta şiddetin önüne geçilmesi için yapılan düzenlemelerin daha etkili uygulanması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın bu konuda giderek artan hassasiyetine dikkat çeken Tutanç, “Sağlık çalışanlarına yönelen şiddeti kınıyor, herkese şiddetsiz, mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı diliyor ve bu konuda çaba gösteriyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık çalışanları adına konuşan Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ertunç Karadağ da şiddet olaylarına değindi. Çalışanlar daha sonra mesailerinin başına döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: