Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Musiki Cemiyetine Ziyaret

HATAY (AA)- Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediyesi Musiki Cemiyeti'ni ziyaret ederek provalarını izledi ve çalımalar hakkında bilgi aldı.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediyesi Musiki Cemiyeti'ni ziyaret ederek provalarını izledi ve çalımalar hakkında bilgi aldı. Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ile derneğe gelerek Dernek Başkanı Altay Baçkır ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Koronun çalışmalarına katılan Kaymakam Soytürk, "Sivil toplum kuruluşlarına çök önem veriyorum, bunlar yaşamın olmazsa olmazlarıdır. Her biri ayrı ayrı desenlerde bir şeyler yapmak için çabalıyorlar. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür zaman zaman bu tür sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek çalışmalarına katılacağız" dedi. Dernek Başkanı Baçkır da amaçlarının Dörtyol'da musiki alanında halkın beklentilerini karşılamak olduğunu belirtti. Zaman zaman açtıkları kurslara yoğun bir rağbet olduğunu ifade eden Baçkır, bundan dolayı memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: