Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Selde Zarar Gören Camide Inceleme

 Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, aşırı yağış nedeniyle zarar gören Ocaklı Mahallesi Öğülbek Camisi ve lojmanında incelemede bulundu.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, aşırı yağış nedeniyle zarar gören Ocaklı Mahallesi Öğülbek Camisi ve lojmanında incelemede bulundu. Soytürk, inceleme sırasında yaptığı açıklamada böyle durumlarda can kaybı olmadan tedbir almanın önemli olduğunu söyledi. Gerekli incelemeleri yaptırdıklarını ifade eden Soytürk, "Buranın zemini biraz kaygan. Bir yağış sonrası belki bu lojman da yerinden kayabilir. Teknik birimler inceleyecek, gerekli çalışmaları yapacağız" dedi. Cami imamı Salman Körün de kuşaklama kanalının kenarında bulunan lojmanın aşırı yaığışlar sonucu zemininde toprak kaymaları oluştuğunu bu yüzden evini boşaltarak başka bir yere taşındığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: