Dörtyol saldırısında şehit olan polisin ismi parkta yaşayacak

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’nin yıl içinde yaptığı 100 parktan biri olan ve Hatay’ın Dörtyol ilçesinde terör...

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’nin yıl içinde yaptığı 100 parktan biri olan ve Hatay’ın Dörtyol ilçesinde terör saldırısında şehit olan polis memuru Ali Hacıarap’ın isminin verildiği park, vatandaşın hizmetine açıldı.
Parkın açılışında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ekip otosuna teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Ali Hacıarap’ı rahmetle andıklarını belirterek, “Güneykent Mahallesi'nde yaptığımız bu parkımıza adını vererek, şehidimizin ismini burada yaşatacağız.” dedi.
Şehitlerin isimlerini yaşatmanın boyun borçları olduğunu kaydeden Tahmazoğlu, “Bu kapsamda Gaziantepli şehitlerimizin tamamının isimlerini ailelerinin oturdukları sokaklara verdik. Bununla da yetinmeyerek bu yıl içinde yaptığımız 100 parkımızın büyük bölümüne şehitlerimizin ismine verdik. Bu parkımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Taşdöğen de “Belediyeler Yasası’nın birinci maddesinde mahallede oturan vatandaşların müşterek kullanım alanlarının belediyeler tarafından yapılmasıdır. Bunu en güzel şekilde Şahinbey Belediyemiz sosyal belediyecilik kapsamında yapmaktadır. Bu çalışmalarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu ve ekibini kutluyorum.” diye konuştu.
Şehit Polis Ali Hacıarap’ı rahmet ve saygıyla andığını belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, “Bu parka şehidimizin ismini vererek yaşatan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız sosyal belediyecilik adına büyük çalışmalar yapmış örnek bir belediye başkanıdır. Halkımızın her türlü ihtiyacına cevap vermektedir. Yaptığı tüm çalışmalardan dolayı kendisini ve ekibini tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Şehit Polis Ali Hacıarap’ın ailesinin de katıldığı açılış törenine AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Taşdöğen, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz