Dörtyol'da "Aile İçi Eğitim Semineri"

HATAY (AA)- Dörtyol ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Ortaokulu işbirliğiyle "Aile İçi Eğitim Semineri" düzenlendi.

Dörtyol ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Ortaokulu işbirliğiyle "Aile İçi Eğitim Semineri" düzenlendi. Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, aile eğitiminin öneminin her gün biraz daha arttığını belirtti. Dörtyol'da şuan üç okulda bu seminerin verildiğini ifade eden Soytürk, ev hanımı ya da çalışan herkesin bu semineri alması gerektiğini kaydetti. Geleceğin teminatı olan çocukların sosyal, sanatsal, kültürel, eğitsel ve ekonomik anlamda yetkin kişiler olabilmesinin toplumun tüm kesimlerinin müşterek çabasıyla mümkün olacağını vurgulayan Soytürk, bunun tek başına eğitim kurumlarının üstleneceği bir görev olmadığı gibi sadece aile tarafından da yapılamayacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy da bu tür seminerlerin arttırılması için Halk Eğitim Merkezi ile koordineli çalışma yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: