Dörtyol'da Çatışma

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu biri binbaşı 3 asker şehit oldu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu biri binbaşı 3 asker şehit oldu.

Hatay Valiliği'nce internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, saat 07.45 sıralarında İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarının ormanlık bölgede ateş açtığı belirtildi.

Açılan ilk ateş sonucunda İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın şehit olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan geniş çaplı operasyonun devam ettiği, olayla ilgili soruşturmanın yetkili merciler tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: