Dörtyol'da öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gönüllü bayanlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı kermesin...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gönüllü bayanlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı kermesin geliri öğrencilere burs olarak verilecek.

Dörtyol Gökkuşağı Hanımlar Derneği (Gökder) tarafından Atatürk Parkında açılan elişi ve gıda kermesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermesin 3 Mayıs Perşembe gününe kadar açık olacağı belirtildi.

Kermesin açılışı Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Müftüsü Ali Yazıc,ı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından açıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, eğitime gönül veren hanımların etkinliğini çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, emeği geçenleri tebrik ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Gökder Hanımlar Derneği Başkanı Asiye Ekinci ise kermeslerinde çeyizlik malzemeler, el emeği göz nuru malzemeler ve gıda ürünleri bulunduğunu belirterek, elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını söyledi. Derneğin kuruluş amacının eğitime yüzde 100 destek sağlamak olduğunu belirten Ekinci, kermesin 3 Mayıs Perşembe gününe kadar açık olacağını ve herkesi beklediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: