Dörtyol'da "Sahil Benim İncim Projesi" Uygulanacak

 Dörtyol Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ''Sahil Benim İncim Projesi" için Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hatay Yatırım Destek Ofisi ile sözleşme imzalandı.

Dörtyol Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Sahil Benim İncim Projesi" için Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Hatay Yatırım Destek Ofisi ile sözleşme imzalandı. Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, sözleşme imzalama öncesi yaptığı konuşmada, projeyle Dörtyol'da atıl bulunan sahilin kamu hizmetine etkin ve verimli bir şekilde sunmak için ne yönde yatırım yapılmasının daha uygun olacağının planlandığını belirtti. Toplam maliyeti 51 bin 465 lira olan projenin 43 bin lirasının DOĞAKA'nın Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında karşılacağını ifade eden Soytürk, projeyle ayrıca belirtilen kıyı bölgesinin genel durumu hakkında araştırmalar yapılacağını söyledi. DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız da projenin 3 ay süreceğini ve Dörtyol sınırları içinde bulunan kıyı şeridi için diğer kurumlarca planlanmış olan çalışmalara da kaynak olmasının hedeflendiğini söyledi. Konuşmaların ardından Soytürk ve Yıldız proje sözleşmesini imzaladılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: