Dörtyol'daki Çatışma

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu şehit olan 3 asker için yarın

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu şehit olan 3 asker için yarın İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenleneceğini belirtti.

Lekesiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teröristlerin açtığı ateş sonucu, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın şehit olduğunu söyledi.

Saldırıda şehit olan askerlerin otopsilerinin Dörtyol Devlet Hastanesi'nde yapılacağını ifade eden Lekesiz, "Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu şehit olan 3 askerimiz için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Törenin ardından şehitlerimiz memleketlerine gönderilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Lekesiz, bölgede operasyonların devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: